English  Latviski  По русски 

Vīzas


Personas  kurām pieder Latvijas pases, ka arī zemāk minēto valstu pilsoņi (sk. linku)  braucot uz Filipīnām kā tūristi vai darba darīšanās, var iebraukt valsts teritorijā bez vīzas, uz laiku, ne vairāk kā trīsdesmit (30) dienas, ar nosacījumu, ka tiek saglabāta biļete atpakaļ ceļam. Pie kam pasei jābūt ar derīguma termiņu ne mazāk kā seši (6) mēneši pēc paredzētā uzturēšanās laika.

http://www.dfa.gov.ph/index.php/site-administrator/visa-information (vairāk informācijas par vīzas saņemšanu)

http://warsawpe.dfa.gov.ph/index.php/2014-01-17-01-35-01/cat_view/4-visa-services (lejupielādēt vīzas iesnieguma veidlapu)

Latvijas nepilsoņiem Filipīnu vīzas saņemšanai ir nepieciešamas: 

1) Nepilsoņa pase, kura derīga vismaz sešus (6) mēnešus pēc plānotās vizītes uz Filipīnām un izdruka no datu bāzes.

2) Aizpildīta forma filipīniešu vīzas saņemšanai.

3) Nepilsoņa pases īpašnieka ID kartes kopija, ja tāda ir.

4) Lidojuma apstiprinājums/maršruts, vai aviobiļetes kopija (tai skaitā atpakaļceļa).

5) Viesnīcas rezervēšanas apstiprinājums.

6) Maksātspējas apliecinājums. Par tādu var kalpot izraksts no bankas (par tekošu mēnesi un par diviem iepriekšējiem mēnešiem), izziņa no bankas vai derīga kredītkarte.   

7) Viena krāsaina fotogrāfija 4,5 cm x 3,5 cm, kura taisīta ne agrāk kā sešu (6) mēnešu laikā līdz filipīniešu vīzas pieteikuma iesniegšanas dienai.

Nodeva: PLN 120 par vīzu. Vīza ir derīga 3 mēnešu laikā. 

Iesniegumam par vīzas saņemšanu jābūt iesniegtam Filipīnu vēstniecībā  pašam pretendentam 1 (viena) mēneša laikā pirms plānota brauciena. Gadījumā, ja tas nav iespējams, pretendentam jābūt aizpildītai un notariāli apstiprinātai (to var izdarīt notārs no Latvijas)  vīzas saņemšanas formai.  

  GALVENĀ LAPA Drūkat Kontaktinformācija Lapas karte

   
   
   

Meklēt lapā
Meklēt lapā
     Lapa mainīta: 2014. gada, 15. decembrī, 16:24     
Copyrights © 2010 PHILIPPINES.LV    DEVELOPED BY EURODATA